5 Haziran 2012 Salı

VAZGEÇİLMEZLER DE VAZGEÇİLİR




Vazgeçilmezler de vazgeçilir. Yadsınmaz bir gerçektir bu..vazgeçemeyeceğin tek şey kendinsin,o da biraz zorunluluk sanırım..

Vazgeçilmez dediğin ne kadar çok şeyden vazgeçtin. ‘Asla’ ile başlayan cümlelerin an geldi gerçekleşti. Çok sevdiğin birinden o gitti diye vazgeçmedin mi hiç? Ya da çocukken en sevdiğin oyuncağın nerede şimdi? En sevdiğin kitap atıldı belki de raflardan çoktan..

Büyüyor, değişiyorsun zaman akıyor..ama asıl AN değişiyor zamanla birlikte.elinde olmayan dış etkiler..  sen sensin; özünde, değişsende aynısın.. yine aynı sever, yine aynı bakar ve yine aynı gülümsersin..ama başkalarına etkin olamaz. Çok sevdiğin insan giderken durdurmak için çabalarsın. O senin vazgeçilmezindir çünkü. Ama bir süre sonra; gurur,yorulma,kabullenme adını ne koyarsan koy vazgeçersin.. ‘Asla onsuz yaşayamam’ cümleni bir kenara bıakırsın,yaşarsın.. Aslında asla cümleni yutarsın. Sen insansın..vazgeçilmezlerinden vazgeçer ve yaşarsın..

Dünya başına yıkıldığını sandığın her an dünyanın aslında yerinde olduğunu anımsa.. ‘Asla’ ölmeyeceksin.. Vazgeçilmezlerin değişecek, vazgeçecek ve yeni vazgeçemeyeceğini sandığın vazgeçilmezlerin olacak..

Devamı Oku: Blogger ‘Facebook Beğen Butonu’ Eklemek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder