4 Mayıs 2012 Cuma

cam kırıkları


.........güneşi öldürmek için kapat gözlerini...
       Gürültü.. Saniyelere dagılmış biraz.. Bardak kırıldı susamışken sen, elinden kayıp düştü.. yerdekileri toplamak yerine yeni bir bardaktan su içmeye gidiyorsun..söylene söylene..belki biraz bağırarak..
onlar kalıyor orda haftalarca..belli ki unutmak istiyorsun salonun tam ortasında olsa da kırıklar..toplamıyorsun işte..
       Aslında toplamaktan kaçmanın sebebi; haftalara yayman..cam kırıklarının keskinliğini azaltmak..korkaksın..korkuoyorsun işte elini kesmekten acı çekmekten..nedendir korkun??gözyaşlarınla kan birleşseydi..ya da birleşebilseydi..
       Birini kırmaktan daha kötüdür kırıkları toplamamak..
       Kendi kırıklarını toparlamamak..çok insan geçmiştir hayatından seni elinden düşürüp kıran..sen camdan deilsin toparlanırsın,parçalansanda aslında bütünsün..elinden düşüren, seni kaybeden, değerini yitirirken sen tamamlanırsın zamanla..belki biraz kan belki biraz gözyaşı biraz da acı..ama toparlanırsın..içinde çizikler kalır..senin için değerliyse kırıkların ve sahibi..
        
        Kapattıgında gözlerini..öldürürsün güneşi..taparcasına sevsende onu..aç gözlerini..gülümse şimdi..öldürdüğün güneşini karsında bulacaksın..kırıldıgında da gülümse..öldürüyorsan kendini her kırıldığında,gözlerini aç şimdi..kendini her kırıldığında daha güçlü bir araya getirmiş olacaksın...

Devamı Oku: Blogger ‘Facebook Beğen Butonu’ Eklemek