24 Nisan 2013 Çarşamba

KORKAK



Kaçıp saklandın gene..korkak..neden korktun??

Sahi neden gittin?nereye gittin? Kimden saklandın? Nereye saklandın? Nerdesin??

Küçükken korktuğun karanlıkta her türlü canavara benzettiğin gölgeler kaldı mı seninle? Ozaman anne ya da baba yanına koşarak gidip onlara sarılıp sığınıp kurtulduğun gölgeler peşinde mi hala?kandırma kendini..

Önceden korktuğun belki sevgisizlikti, bırakılıp gitmekti.. belki değer yargını içine gömdün önemsemedin geçen senelerle. Sonra biri çıkıp geldi,seni çok sevdi belki..Kimse senin yanında hep olmamıştı. Korktun.. kaçtın o yüzden belki de..kim bilir? ?

Belki de çok sevildin, hep yanındaydı bırakıp gitmez dediklerin..tüm sevdiklerin, güvendiklerin.. hep öyledir insanlar diye öğrendin..sonra biri gelip seni kırdı, hep yanında sandın ama gitti.. sen o an nereye gittin bile diyemedin.bilmiyordun bırakılıp gitmeyi, anlamadın.. hırçınlaştın sadece..çünkü bilmediğin bir durumla yüzleştin..korktun saklandın belki de..kim bilir?

Sen birinden korkmadın hiç.. küçükken korktuğun gölgeler senin eserindi, hayal ettin sadece..sen çok sevilmeyi bilmediğin için korkup gitmedin,sen sevmeyi bilmedin sadece.. ya da biri seni bırakıp gitti diye dünyaya küsüp saklanmadın, sen gitmeyi bilmedin sadece..

Not: Hayatta kaçırdığın herşey korkaklığından,susmandan, kaçıp saklanmandan.. hadi biraz cesaret =))

Devamı Oku: Blogger ‘Facebook Beğen Butonu’ Eklemek