21 Temmuz 2012 Cumartesi

ÖNEMLİ DEĞİL





İçinizdeki susarsa artık çünkü’lü başlayan cümleleri kalmamıştır onun içinde..kalbiniz kırılmıştır belki ya da canınız yanmıştır.. Ama eğer o cümle agzınızdan içinizden gelerek dökülüyorsa işte ozaman o kişi için başlayan çünkü’lü cümleleriniz kalmamıştır..onun için mazeretiniz yoktur..
ÖNEMLİ DEĞİL.. sadece önemli değil..çok şey gizlidir bu iki kelime içinde.. biri çünkü’ye sahip değilse o kişi de sizin için ‘önemli değil ya, artık önemli değil..’dir.
Ağır bir his..biraz ürkütücü..hiçlik gibi..yok olma durumu..karanlık..yani ÖNEMSİZLİK..

Devamı Oku: Blogger ‘Facebook Beğen Butonu’ Eklemek

19 Temmuz 2012 Perşembe

HİPOKONDRİYAK



                                      

Hergün farklılaşan bi yaratık..bir hipokondriyak..
Kimse okadar cesur olamaz.içindekini öldürebilcek kadar..ne bir duyguyu ne bi resmi ne bir anı ne de içindeki canavarı..
Bastırır geçersin susturur gömersin..gün yüzüne çıkınca şaşırırsın öldürdüğünü zannettiğinden..içindedir..kilitlediğin sakladığın belkide hapsettiğin suçlundur içindeki..bilmem kaçıncı sen..belki de bir piskopatsın unuttuğun..
Bazen kapatır gözlerini insanların resimlerin anların gülümsemelerin hayatındaki tüm renklerin gerçekliliğini tartarsın..gerçek mi?? Yalan mı?.. hepsi senin yarattıgın yanılsamalardır belki..gördüğün kimi zaman bir rüya kimi zaman bir kabustur belki..sadece uyanmayı bekliyorsundur...belki de içindeki başka sen yapmıştır sen sadece uzaktan izlemişsindir olanları başkası gibi..hipondriyak gibi..kavga eder gibi..

peki hiç uyanıcak mısın?



Devamı Oku: Blogger ‘Facebook Beğen Butonu’ Eklemek